2010-06-07
22:06:52

Testing

Ser att det hände grejjer med statistiken efter jag skrivit förra inlägget så kollar nu hur mkt det blir om jag chokar med ett till. Tänk två på en dag;P
2010-06-07
10:01:28

Babbel och bilder=)

Hej å hå:D

Har väl egentligen inte hänt så där jätte mycket sen sist, fått sommarjobb i 8 veckor de blir BRA känns skönt att komma ut lite i gen och göra nå vettigt och sen hoppas på en fortsättning där som vikarie iaf.

vars är sommaren?:S ska de inte vara soligt och fint ute nu när de ändå är "sommar" får nog vänta lite till på den. Vi har varit i lekparken en vända för nån dag sen, blev dock en kort sväng för det började regna så vi gick och fikade ist och de var då lika mysigt=)

Johans rygg på väg till lekparken


Hjärtat på väg till parken.



gransdagen har också varit och där hade william jätte roligt med alla djuren



Varför kommer man alltid på bra saker när man ska ligga och sova? sen när man vaknar har man glömmt bort det som var så himmla smart, undrar om det var så jätte smart tanke då egentligen om man glömmer det så snabbt. Det får vi aldrig veta:P En sak som jag däremot vet är att vi alla behöver nån slags bekräftelse för att "orka" fortsätta med de vi gör och få känna att man faktiskt är duktig på vissa saker, kan vara små saker eller stora saker.

I helgen ska jag åka till mamma å pappa ska gå på examen först på pitholmskolan för bella sen ska vi vidare till antons examen på munksundskolan:D på lördag är det födelsedagsfirande då min syrra fyller 25:S när blev du så gammal? ska åka och köpa nån grejj till henne i dag med Camilla och Julia=) blir kul=)