2009-09-25
09:58:38

GAAAHH

Kom bara och skjut mig..
2009-09-08
18:14:14

Stor dag i dag.

I dag är det två årsdag för mig och johan:D Skulle kanske vara trevligt att vara med varandra då också men de får bli på torsdag då vi kommer hem=) Om han inte får nå ryck och kommer hit men det tvivlar jag på.

Satt hos farmor i dag och kollade på gammla bilder och såg att jag skulle ha haft en farbror som dog samma dag som han föddes alltså i dag 1949, tyckte jag var ganska fränt att jag såg den bilden just i dag. Ska fråga farnor lite om det där så jag får veta nå=)

Har varit på stan typ hela dagen. åkte in med mamma i morse och träffade Ingela sen kom anna och linnea och hämtade upp mig och william och for på elgiganten, såg Lina ute på varuintaget på jysk också men när jag hunnit dit så hade hon redan gått in=/.Åkte hem till Annas pappa frö att mata sötungarna och sen mata oss själva.
Skulle åka till herrgårn också för att säga hej till våran gammla lärare men då hade hon slutat för dagen. kanske lika bra de för vi hade ju som inte så mycket att säga henne förutom ett hej.

Nu är jag hemma och ska snart äta middag med mamma. Lax å potatis, helt okej ändå.

william ligger och gnäller i sin säng så ska plocka upp honnom.
2009-09-02
15:17:08

William

Just i dag är william billig. han är extremt gnälig och ska bara vara uppe i min famn och vara med överallt där jag är. Blev lite less så vi klädde på oss och gick ut och gungade ist. då hade han verkligen roligt men de har han ju varje gång:D





För nån dag sen så provade jag ge han napp i gen och han tog den, bara en liten stund sen var det roliagre att bita på plasten ist.
 


 nu sitter han i gåstolen brevid mig och gnäller över att han vill komma upp, de är jätte mysigt att kramas med han åde men det blir lite väl mycket när han HELA tiden ska upp i famnen.
2009-09-01
17:51:49

Lite allt möjligt

juste nu gör jag lite av varje men mest försöker jag fräsha upp här hemma bort med alla blöjpåsar och vädrar så de inte behöver lukta bebisbajs. inte så kul nej. väntar på att johan ska komma hem också från jokkmokk så får se när han kommer..
ska försöka vara lite "seriösare" med den här bloggen hur det då går:P