2010-02-28
11:27:28

Onödigt

Ett onödigt svammelinlägg blir det nu.

Tror jag håller på bli deprimerad och paranoid. eller så är de bara lingonveckan, tror mest på sistnämnda.
2010-02-26
22:23:54

En liten rad

 Såhär på en fredagskväll=)

Åkte i väg till pite i går tills i dag. har hunnit färga håret på mig själv, eller det var ju inte jag själv som gjorde dte utan carro barro=) däremot färgade jag det på mamma.
Åkte till stan och lunchade med sussie och lisa trevligt vare:D.
När vi skulle åka med bussen hem till lule igen hittade jag inte mina pengar som jag bara stoppat löst i jackficka och bussen hade börjat rulla eftersom jag var ju tvungen att spänna fast william i stolen å massa tjorv, snacka om panik jag fick när jag trodde att jag hade tappat pengarna, men dom kom fram till slut så jag slapp skämmas.. skönt.....
Kom hem käkade lite mat och svammlade på här hemma, surrade lite i telefon osv. har inte gjort så mkt speciellt egentligen bara tagit det lungt som vanligt..


Telefonsamtalet jag hade i dag var verkligen uppskattat och på tiden, känner nu att jag verkligen har saknat dig och alla våra knassjuktokigheter, Hoppas nu det här håller i sig och att vi inte "tappar" kontakten i gen.

Och vet du vad LGR;P jag lägger upp en bild på dig, men det gör inget ändå typ ingen som läser min blogg:P

2010-02-08
16:16:19

tjohej=)

Tänkte att det vore dax att uppdatera lite granna här om jag hinner=)

Håller just nu på med maten men så klart hade jag ju glömt köpa en grejj så hoppas camille ids köpa det innan hon kommer hit=)
 Har blekt lite kläder också, dock inte bara dom som skulle bli blekta utan även mina kläder som jag hade på mig. min "nya" byxor som först blev upprivna av bilen (gik in i en vass kant och rev upp en liten omärvärdig bit) sen nu har jag ju naturligtvis spillt på dom. tur det bara är träningsbyxorna.

ska ge lite nyare och mindre nya bilder ockå:)

en vända med Anna och linnea på stan när vi var i pite=) Litet charmtroll


Anna flumm panna;P


Fröken Granberg på dollar. nybliven mamma? :P


Lillhjärtat <3


Min lilla tjej;P


William har nu även börjat på dagis. en helt ny värld har plötsligt öppnats för honnom och han trivs som fisken i vattnet=) är nog jag och johan som ororar oss mera än nödvändigt.